HARMONY

Lanovka a wellness v ceně pobytu - užijete si každou chvilku svého zaslouženého volna

Publikováno: 19. 05. 2024

Lanovka v ceně Wellness po každého

Objevte kouzlo Krkonoš - jako, léto, podzim v Hotelu Harmony Club

Vítáme vás na oficiálním blogu hotelu Harmony Club, kde se snoubí luxus s pohodlím a příroda s dobrodružstvím. Pokud hledáte ideální místo pro odpočinek, regeneraci a nezapomenutelné zážitky v srdci Krkonoš, jste na správném místě. Náš hotel nabízí širokou škálu služeb, které uspokojí všechny vaše potřeby, od wellness procedur, atrakcí pro děti tak i i výlety lanovkou.

Wellness - Oáza Klidu a Relaxace

V dnešní uspěchané době je důležité najít si čas na odpočinek a péči o své tělo i duši. Naše wellness centrum je navrženo tak, aby vám poskytlo maximální relaxaci a regeneraci. Nabízíme různé druhy masáží, saunový svět a bazén s dvěma whirlpooly s nádherným výhledem do zeleně. Naši profesionální terapeuti vám pomohou zbavit se stresu a napětí, abyste se mohli plně soustředit na své vlastní blaho.Nezapomínáme ani na sportovní vyžítí -dvě tenisové haly, bowling, golfový simulátor, stolní tenis, ruské kuželky, boulder stěna vyplní každou Vaši volnou chvíli, když se vám bude chtít.

Lanovka v ceně pobytu

 Pro naše hosty máme připravenou speciální nabídku – lanovka v ceně pobytu! Využijte této jedinečné příležitosti a objevte krásy Krkonoš z ptačí perspektivy. Lanovka vás pohodlně dopraví na vrcholy hor, odkud můžete podniknout turistické výlety, nebo se jen kochat nádhernými výhledy. Děti tak můžete vzít na dětská hřistě umístěná na vrcholcích lanových drah, jen tak na zmrzlivu ,aniž by to zatížilo váš rodinný rozpočet.

Krkonoše – Národní park Krkonoše jsou nejvyšší české hory a skýtají nepřeberné množství přírodních krás.

Ať už jste nadšeným turistou, milovníkem cyklistiky, nebo rodinou hledající klidné procházky, Krkonoše nabízejí něco pro každého. Vydejte se na výlet k prameni Labe, navštivte slavné Mumlavské vodopády nebo si udělejte výšlap na Sněžku. Každý kout těchto hor je naplněn kouzlem a jedinečnou atmosférou.

Komfort a luxus v Hotelu Harmony Club Kromě wellness a přírodních krás vám hotel Harmony Club nabízí také prvotřídní ubytování a gastronomii. Naše pokoje jsou komfortně vybaveny a poskytují maximální pohodlí. Dvě hotelové restaurace v hotelu nabízí širokou škálu a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a začněte plánovat svou dokonalou dovolenou v Krkonoších! Ideálně rezervujte online přímo z našeho web : https://www.harmonyclub.cz/online-booking/

Těšíme se na vaši návštěvu! Pro více informací navštivte naše webové stránky www.harmonyclub.cz

 


Zpět na seznam
Live in Harmony